Kolme äitiä, kuusi lasta, kolme potkupyörää, kolmet vaunut, rajallinen budjetti -kesä kaupungissa

torstai 30. kesäkuuta 2011

Välikatsaus ja suunnitelmia

Ihan mahtavaa on ollut huomata yleinen kiinnostus projektiamme kohtaan.Kiitos siitä teille! Parissa päivässä yli 200 uutta visiittiä blogissa on jo juhlimisen arvoinen juttu. Eli liput salkoon!

Lienee syytä vähän valottaa lyhyesti meidän jatkosuunnitelmia. Menossa ollaan ainakin Liikennepuistoon ja Merirauman kehuttuun puistoon (nimeä en tähän hätään saa päähäni)...Ehdottakaa meille, minne mennä seuraavaksi.  Hyvä listaus kaikista Rauman puistoista löytyy täältä . Oliskos muuten ideaa tehdä sama listaus mutta kartan muotoon? Lisäisi käytettävyyttä ja toisi iloa, kun pystyis helposti tsekkaamaan, mistä niitä puistoja oikein löytyykään. Nim. vaihtelu todella virkistää

Muistakaa myös  kommentoida! Kommenteista kerätään kooste elokuun alussa ja tuo kooste päätyy kaupungin isien ja äitien käsiin. Mitä enemmän saadaan konkreettisia kehitysideoita niin varmasti joku päätyy ihan toteutettavaksi saakka. Sana on vapaa. Hyödyntäkää mahdollisuus vaikuttaa!!!!

Kaikkien kommenttien kesken arvotaan myös loppukesästä teemaamme liittyviä palkintoja. Jos haluat osallistua arvontaan laita nimimerkki kommentin perään.

7 kommenttia:

  1. Tullista tulleena kannatan ehdottomasti ideaa kätevästä kartasta, jossa olisi kaikki kaupungin leikkipuistot.

    VastaaPoista
  2. Lisäsin juuri kartan leikkikenttien sijainneista Wihertoimen sivuille.
    Pirita

    VastaaPoista
  3. KIITOS PIRITA! Nopeaa toimintaa. Kävin jo tsekkaamassa ja hyvältä näytti. Rummutetaan heti huomenna ( perjantaina 8.7.) UR:n haastattelussa tätä uudistusta. Muutenkin heittäisin teille Wihertoimen väellä pallon - osallistukaa aktiivisesti meidän keskusteluihin, kun olette ammattilaisia ja tiedätte muutenkin, missä mennään. Toivottavasti tästä meidän blogista on myös teille hyötyä! Yhteistyössä on woimaa!

    VastaaPoista
  4. Wihertoimessa seurataan aktiivisesti tätä blogia, sillä käyttäjäkokemuksenne on meille arvokasta tietoa kehittäessämme leikkipuistoja. Ja palautteenne onkin ollut hyvin rakentavaa, kiitos siitä!
    Mari Kauppi, kaupunginpuutarhuri

    VastaaPoista
  5. Hyvät Äidit ja kaikki Rauman kaupungin päättäjät ja virkamiehet käykääpä Porissa Kirjurinluodosa, siellä vasta on hieno leikkipuistokokonaisuus. Siellä on eri ikäisille lapsille omat alueet. Siellä on huoltorakennus info-pisteineen, kahviloineen ja WC:t. Alue on todella siist ja hyvin hoidettu


    LS

    VastaaPoista
  6. Hei LS ja kiitos kommentistasi. Alunperin idea tämän blogin kirjoittamiseen syntyi osittain Kirjurinluodon vuoksi: miksi raumalaiset perheet käyvät Porissa puistossa, vaikka raumalaisissakin puistoissa voisi olla potentiaalia?

    VastaaPoista
  7. Moikka!
    Kiitokset teille, olette tehneet mahtavaa työtä!! Toivottavasti työ tuottaa tulosta!

    Silikallio on uusi asuinalue Raumalla.Täällä on n 100 uudisrakennusta(osa ei vielä aloittanut rakentamaan). Suurin osa on lapsiperheitä,eikä alueelle ole suunniteltu leikkipuistoa.Olisikohan asialle vielä mahdollista tehdä jotain?!

    Liikennepuisto on mahtavalla paikalla ja autoilu/pyöräily mahdollisuus on hieno juttu. Paikka tosiaan kaipaa uudistusta ja kunnostusta! Alueella on ympärivuotinen leikkikenttä toiminta. Sisätilat kaipaisivat laajennusta.Ja hävitettyjen välineiden tilalle kaivataan kovasti lisävälineitä esim liukumäki,kiipeilylaiva.Penkit ja pöytä olisivat myös kivat.Vaijerikeinu oli tosi suosittu,uudelle olisi varmasti käyttöä.Aikaisemmin puistossa oli myös vauvakeinu,perheen pienimmille se on ehdoton. Kesällä käy paljon perheitä ajelemassa autoilla,niitä voisi kunnostaa ja ajelut voisivat alkaa aikaisemmin.Myös kesäkahvilalle löytyisi varmasti asiakkaita!

    Olen kuullut ankkalammen puisto kommentteja ja olen todellakin samaa mieltä, että olisi hyvä paikka laajemmalle puistolle.Lapsemme tykkäävät siitä, vaikkei siellä paljon välineitä olekaan.

    Keskuspuisto kaipaa aitaa,esiintymislavan voisi tosiaan purkaa ja tilalle muuta.Hiekkaa vähemmän,on vaikea kulkea rattaiden/pyörän kanssa.Kahvila vieressä ja keskeinen sijainti plussaa!
    Rauma on meren rannalla, ja olisi ihana samalla ihailla näkymiä kun lapset leikkivät
    merenrantapuistossa:)

    VastaaPoista