Kolme äitiä, kuusi lasta, kolme potkupyörää, kolmet vaunut, rajallinen budjetti -kesä kaupungissa

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Pikkupuistossa keinumassa

Pieni on kaunista ja koko ei ratkaise. Vanhat viisaat sanonnat pitävät nytkin paikkansa. Jostain syystä nimetön pikkupuisto vanhan Rauman sydämessä lämmittää Suikin mieltä.
Näytä suurempi kartta

Tänään sateen tauottua pieni mies esitti toiveen: "Mennään äiti pikkupuistoon keinumaan." Ja niin 1/3  testiryhmästä otti haasteen vastaan ja suuntasi kulkunsa kohti Vähämalminkatua. Puisto on soma. Jännä miten kaksi keinua ja retroileva hiekkalaatikko jaksavat kiinnostaa kerta toisensa jälkeen. Parasta puistossa Sulon mielestä on se, kun ottaa oikein kovat vauhdit keinussa, voi pää osua puun oksiin. Välillä meillä aikuisilla voisi olla ehkäpä oppimista lasten viisaudesta?




MUTTA. Äidin sydäntä kylmää joka ikinen kerta, kun pieni mies ottaa kovat vauhdit keinussa. Syy ylimääräisiin tykytyksiin näkyy parhaiten kuvasta. Miten näin ruosteiset ja rämät kiinnikkeet saavat olla puistossa vuosi vuoden jälkeen?

Kamala ajatellakaan, mitä tapahtuu sinä päivänä, kun keinu saa tarpeekseen... Toivottavasti viesti nyt kiirii jonnekin ja asia saadaan korjattua.
 Onhan puisto varmasti hyvän sijaintinsa vuoksi myös yksi turistien suosimista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti