Kolme äitiä, kuusi lasta, kolme potkupyörää, kolmet vaunut, rajallinen budjetti -kesä kaupungissa

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sinisaaren leikkikenttä

Sinisaarenpuistosta, vain kivenheiton päästä keskustasta ja kanaalista, löytyy Sinisaaren leikkipuisto. Virallinen osoite on Aittakarinkatu 24-26. Puistossa on oma puolensa sekä isommille että pienemmille lapsille ja hilavitkuttimia löytyy kummallekin "asiakasryhmälle". Meidän pojat risteilevät sujuvasti puolelta toiselle ja hyödyntävät tarjontaa kykyjensä ja senttiensä mukaan. Kummaltakin puolelta löytyy keinut, liukumäet, hytkyttimiä ja pyörittimiä. Hiekkalaatikko aka hiekkis löytyy lilliputtipuolelta, mutta on sen verran iso, että siihen kyllä mahtuu mukelo jos toinenkin. Puisto on siisti ja laitteet kunnossa. Roskis ja penkki löytyy.

Puistoa reunustaa puut ja pensaat. Erityisen mukavaa on, että osa pensaista on marjapuskia, jotka ainakin viime kesänä pukkasivat runsaasti herukoita ja karviaisia. Jospa tänä kesänä ehtisin napata muutaman tertun jatkojalostusta varten. Hillo se on pienikin hillo.

Kun leikkikenttä alkaa ahdistaa voi puskien välistä kirmata Sinisaarenpuiston puolelle. Löytyy nurmea ja soraa sekä mäen nyppylä, joka uuvuttaa ainakin perässä juoksevan äidin. Kannattaa vähän varoa, ennen kuin syöksyy nurmelle kierimään sillä alueella on aika pajon koiria, joiden omistajat eivät välttämättä näe haukkujensa kokkareiden korjaamista parempaan talteen tarpeellisena. Nimimerkillä Ei se taidakaan olla käpy, millä lapseni leikkii!. Jos voimia löytyy vielä metsäseikkailulle, onnistuu se Ketunkalliolla, johon pääsee näppärästi Sahanpolulta paristakin kohtaa. Ketunkalliolta löytyy myös pikkuinen pururata, jos pöpelikkö ja kalliokiipeily ei innosta.





Näytä suurempi kartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti