Kolme äitiä, kuusi lasta, kolme potkupyörää, kolmet vaunut, rajallinen budjetti -kesä kaupungissa

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Aarningonkadun auringossa

1/6 testiryhmä työn touhussa.
Alkanut kesä helli meitä helteellä. Siinäpä haastetta pienten taaperoiden kanssa. Mistä löytyy suojaa pienemmille lapsille ja tarpeeksi kiinnostavaa touhua isommille?

Siispä Aarningonkadulle. Puistosta löytyi paljon puita ja pensaita varjostamaan ahkeria tutkimusmatkailijoita. Puisto onkin yksi lasten suosikeista, mutta äitejä hirvittää. Nimittäin aukot puistoa ympäröivässä aidassa. Ne himpurat kun sijaitsevat sellaisissa kohdissa, että joka puolelta puistoa ei näe, onko lapsi oikealla puolella puistoa vai ei.

Muuten aidattu puisto saa paljon plussia myös äideiltä: on roskis, paljon erilaista tekemistä eri ikäisille lapsille, hyvää siistiä hiekkaa hiekkalaatikossa, kunnon pöytä sekä penkit...

Ja mikä parasta. Puisto tarjoaa hilavitkuttimien lisäksi luonnon oman leikkikentän: kivisen seikkailukallion. Se olikin lasten mielestä kaikista kivointa koko puistossa. Sieltä löytyi jättimuurahaisiakin!

Josko puistoon saataisiin vielä festareilta tuttu bajamaja ja fiksu muistutus teiniosastolle siitä, että pienet lapset eivät pidä lasinsiruista jalkapohjissa. Maailma olisi taas hitusen parempi paikka tai ainakin Aarningonkadulla aurinko hellisi lapsia ja äitejä vieläkin pitempään...


Näytä suurempi kartta

1 kommentti:

  1. Samanlainen kokemus tästä puistosta! Hieno paikka! Alueella kyllä tapaa usein iltaisin myös nuorisoporukoita viettämässä aikaa ja lasten kanssa puistoon tulevien vanhempien kauhuksi heittelemässä pulloja. Ja roskia on heitelty myös usein... Aarningonkadulle tulee mielellään kauempaakin. Tämä puisto on niin kovasti lapsia viihdyttävä paikka, että wc olisi kyllä tarpeen. Puistokäynnillä on muuten käytettävä lasta hädän tullen kallion takana puskassa.

    VastaaPoista