Kolme äitiä, kuusi lasta, kolme potkupyörää, kolmet vaunut, rajallinen budjetti -kesä kaupungissa

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Sinilinnun pihalla

Testiryhmä ryntäsi heti ensimmäisenä aukioloviikkona Sinilinun kesäpihalle. Sinilintu on avoin päiväkoti, joka näin kesäkuussa (ja hiukkasen elokuussakin) tarjoaa mukavan leikkipaikan ihan kaikille perheille ja ihan ilmaiseksi. Pihalla järjestetään lauluhetki kymmenen aikaan. Etukäteen ilmoitetaan myös, koska on grilli kuumana tai mahdollisuus pihakirppikseen. Kahvia ja pillimehua on myytävänä, vessaan pääsee ja ruoan voi lämmittää sisätiloissa. Kaikki mahdolliset toivottavat palvelut siis! Lisää tietoa kaupungin järjestämästä kesäleikkitoiminnasta löytyy täältä.


Testiryhmän vanhimmat muksut eivät lauluhetkeen malttaneet osallistua, sillä kivaa tekemistä on tarjolla niin paljon. Tilta luetteli myöhemmin, että hauskinta oli laiva ja keinuminen ja trampoliini ja vesimaalaus ja leluautojen pesu ja naulojen nakuttelu pölleihin ja leikkimökki - ja kaikki. Hetken laululeikittyään Ahti siirtyi vaeltelemaan ympäri pihaa nukenrattaita työntäen. Suikki kiipesi miehekkäästi pihasyreeniin ja Urde testasi liukumäkeä mäkihyppytyyliin.

Sinilinnun piha on mahtava paikka lapsille, äideille ja isille. Ja isovanhemmille! Lapsia on aivan pienistä eskari-ikäisiin ja mielekästä puuhaa on yritetty keksiä kaikille. Pihavarasto on täynnä leluja ja hiekkalaatikkoon mahtuu isompikin porukka. Ja Sinilinnun henkilökunta on aivan ihana. Tänne tullaan vielä useasti.
Portti pihalle aukeaa siinä puoli kymmenen hujakoilla ja leikkiä saa yhteen asti. Aurinkoisella säällä väkeä on usein runsaasti eli leikkikavereita ja menoa ja meininkiä piisaa. Kaatosateella pihatoimintaa ei ole. Sinilintu löytyy osoitteesta Meijerikatu 4.





Näytä suurempi kartta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti